top of page
groepsfoto_edited.jpg
Emiel Sanders

Leider Pagadders

Lars Lammertyn

Leider Kabouters

Stijn Vandenbroucke

Leider Kabouters

Niels Lammertyn

Leider Kabouters

Michiel Huyghe

Leider Kabouters

KSA Munckzwalm Ruddervoorde

Al sinds 1959 zet KSA Munckzwalm Ruddervoorde zich in voor kinderen en jongeren uit Ruddervoorde, Waardamme, Baliebrugge en omstreken. Bij KSA Munckzwalm Ruddervoorde beleef je niet enkel een onvergetelijke tijd, je maakt er vrienden voor het leven. 

Het nieuw jaarthema voor 2022 - 2023 is 'Kameraad in't Kwadraat'!

 

Kameraad in't Kwadraat, dat krijg je als KSA’(st)er als je inzet op samenwerking!

In KSA werken we samen, helpen we elkaar, rekenen we op elkaar en vinden we steun bij elkaar. Als lid gebeurt dat bij het uitvoeren van opdrachten, het plezier maken en het spelen tijdens uitdagende activiteiten. Als leiding werk je samen aan activiteiten, projecten en evenementen. Gaandeweg versterk je de band tussen de teamleden en ontstaan er hechte vriendschappen voor het leven.

In KSA sta je nooit alleen. We mogen dankbaar rekenen op de steun van talloze supporters. Niet in het minst oud-KSA’ers, maar ook ouders, familie, vrienden, buren en andere sympathisanten zorgen voor de nodige aanmoedigingen en creëren in nood een veilig vangnet.

Het netwerk strekt zich verder uit. De ene keer slaan we de handen in elkaar met stedelijke of gemeentelijke partners, de andere keer zetten we een samenwerking op met organisaties of de buurt. En sowieso vinden we steun bij de koepel.

KSA staat voor grote verbondenheid, dankzij alle samenwerkingen. We zijn steeds op zoek naar nieuwe verbindingen, naar wie het pad naar KSA nog niet gevonden heeft. Dat daagt ons uit, samen gaan we voor Tien op Tien!

Waar kan je dit werkjaar op rekenen bij KSA Munckzalm Ruddervoorde:

  • Een ijzersterk leidersteam met 22 leiders!

  • Spetterende activiteiten iedere 2 weken op zaterdag

  • Een weekend weg met alle leden

  • Een ongelofelijk 5- of 10-daags kamp om nooit te vergeten

  • Tientallen nieuwe vrienden en vriendinnen!

Ook dit jaar belooft dus weer een knallend KSA-jaar te worden!

Gegroet
De leidingsploeg

JT-2022-2023_jaarthemalogo_tekst-blauw_rgb.jpg

Jaarthema

bottom of page