Zoeken
  • Niels

Afsluiten werkjaar 2018 -2019

Zoals de meesten onder jullie wel weten, zaten we met onze oudste groep 10 dagen in het verre Oostenrijk. De vele zotte avonturen en geweldige verhalen horen jullie vast en zeker van elkaar! De foto's als herinnering zullen ook zeker en vast helpen om dit avontuur nooit te vergeten.


Jammer genoeg betekent het einde van een kamp ook het einde van een werkjaar. Het jaar 2017 - 2018 was een druk maar steeds aangenaam jaar. We zagen wat veranderingen in onze werking met onder andere een nieuw beleid, een vernieuwde website, een nog grotere groep leden en leiders en zo veel meer... We willen dan uiteraard deze trend verder zetten in het komende werkjaar 2018 - 2019! Meer info hierover volgt later in jullie mailbox en op deze website!


Het einde van een werkjaar gaat, tot grote spijt van ons allen, ook steeds samen met afscheid van een aantal oude rotten onder ons. Dit jaar vertrekken Laura, Jens, Jaro, Robin en Mathijs uit onze werking. Dank voor alle uren die jullie steeds met vol enthousiasme in onze KSA hebben gestoken! Nogmaals DANKU en BRAVO!!


Voorlopig gaat de leiding er even tussenuit. Achter de schermen zijn wij al druk bezig met het organiseren van het volgende werkjaar!


Bedankt voor jullie eeuwige steun en tot later!!


De leiding


140 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Kamp 2020

Beste ouders Wat volgt is een zeer lange post, ik vraag jullie om deze zeer aandachtig te lezen (en misschien meermaals om misverstanden te voorkomen). Het zijn spannende dagen. Toen we vrijdag de bev

  • White Instagram Icon

© Copyright 2020 by KSA Munckzwalm Ruddervoorde. 

Contact:

TELEFOON:

0470 32 71 69 (Elise)

0471 32 59 83 (Phebe)

0468 23 22 21 (Noor)
 

 MAIL: hoofdleidingksaruddervoorde@gmail.com

Adres