Zoeken
  • Niels

Ouderdag was een groots succes!


Na lang voorbereiden, stressen over wat we zouden aanbieden, de nodige discussie en het bidden voor mooi weer, was het dan eindelijk zover! Onze tweejaarlijkse ouderdag. Voor het eerst een nieuw concept, geen vrij podium maar een grote sneukel-wandelroute. Toegegeven, het vroeg heel wat meer voorbereiden... toelating vragen van de gemeente, op zoek naar sponsors, op zoek naar recepten voor wat we wilden klaarmaken,... Maar oooh wat was het het werk waard?!


Vandaag (24/02) was zonder twijfel een van de hoogtepunten van ons werkjaar. We willen iedereen, elke (plus)ouder, kind, oma's en opa's, tantes en nonkels,... heel erg bedanken om te komen en er zo een groot succes van te maken.

De leiding heeft er alvast mega van genoten!

We hopen dat jullie dat ook hebben gedaan?


Uiteraard moet de leiding ook in de bloemetjes gezet worden! We doen het uiteraard niet om bedankt te worden, maar het doet iedereen deugd om complimentje te krijgen. Daarom een oldschool shout out naar het OUDERAVONDTEAM ( Stijn, Emiel, Louise, Elien, Phebe, Sander, Noor en Elise) en naar de andere leiding ( Lisa, Arnout, Ward, Marcin, Daan, Dario, Olivier, Marieke, Guillaume, Robbe, Lars, Jerome, Maarten, Michiel)!


Nu leven we op naar het volgende evenement, onze jaarlijkse pizza soirée en peanut party. We hopen jullie daar ook weer te mogen verwelkomen!177 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Kamp 2020

Beste ouders Wat volgt is een zeer lange post, ik vraag jullie om deze zeer aandachtig te lezen (en misschien meermaals om misverstanden te voorkomen). Het zijn spannende dagen. Toen we vrijdag de bev

  • White Instagram Icon

© Copyright 2020 by KSA Munckzwalm Ruddervoorde. 

Contact:

TELEFOON:

0470 32 71 69 (Elise)

0471 32 59 83 (Phebe)

0468 23 22 21 (Noor)
 

 MAIL: hoofdleidingksaruddervoorde@gmail.com

Adres