Zoeken
  • Niels

Terug van weggeweest!

Velen onder ons hadden het al gemerkt, het stond ook te lezen in de fantamour begin dit werkjaar, maar ons Lisa was er even niet... Het voorbije semester moesten we haar aanwezigheid en goede raad missen. Lisa trok er op uit en deed haar stage in UPPSALA - Zweden.


Lisa: ' Hoewel ik de KSA de laatste maanden moest missen, was mijn stage in Zweden een grote meerwaarde. Mijn hoogtepunt kan je hieronder zien! Nu ik terug ben zie ik het helemaal zitten om mijn rol als leidster bij de pagadders opnieuw op te nemen. Ik zie jullie op de volgende activiteit! De leiding is alvast heel erg blij dat Lisa terug is!


129 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Instagram Icon

© Copyright 2020 by KSA Munckzwalm Ruddervoorde. 

Contact:

TELEFOON:

0470 32 71 69 (Elise)

0471 32 59 83 (Phebe)

0468 23 22 21 (Noor)
 

 MAIL: hoofdleidingksaruddervoorde@gmail.com

Adres