top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverNiels

Terugblik Klein kamp 2018

Nu we een week terug zijn van ons fantastisch zomerkamp, begint we stilaan te realiseren wat voor een avontuur we weer hebben beleefd. Het mooie weer, het grote aantal kindjes en een super gemotiveerde leidersploeg hielpen hier uiteraard allemaal aan mee.

Toch zijn er enkelen onder ons die het verdienen om eens extra in de bloemetjes gezet te worden. Zonder hen zou een kamp van dit formaat geen enkele kans op slagen gehad hebben.

In het bijzonder willen we onze kookploeg nogmaals bedanken. Bedankt aan Sara, Bladje, Femke en Dries om telkens 's morgens vroeg op te staan om voor ons het ontbijt klaar te maken, om telkens uren werk te steken in het schillen van bergen aardappelen, het koken van kilo's pasta en rijst en het verwennen van de kinderen en de leiding. Daarnaast ook nog bedankt voor de vele logistieke steun en de goede raad wanneer we hier nood aan hadden.

Daarnaast nogmaals bedankt aan jullie, de ouders, voor jullie steun en in het bijzonder jullie vertrouwen in ons. Zonder jullie steun en feedback leren wij als vereniging niet bij.

Als laatste heel veel dank voor onze leidersploeg die ondanks de tijdsdruk, de soms onderlinge geschillen en de hoge temperaturen er steeds alles aan gedaan hebben om voor de kinderen een spetterend kamp en de tijd van hun leven te organiseren.


DANKU en BRAVO!!!

149 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page